Om oss

Vi har ett tydligt syfte med den här webbplatsen: att ge konsumenterna den senaste och bästa informationen om PS5. Det finns många rykten om PlayStation 5, som enligt uppgifter kommer att släppas i november. Inte mycket har officiellt tillkännagivits från Sony ännu, och därför kan det vara svårt att navigera runt vad som är rykten och vad som är sant när det gäller den nya konsolen.

Förbeställ PS5 här

PRIS
 

 

4.999,-

 

 

Det är här vi kommer in i bilden – vi strävar efter att förse användbar och korrekt information till alla er som väntar i spänning på PS5. Vad kan du förvänta dig? Vilka spel kommer ut för PS5? Vad kommer det kosta? Kan du förbeställa just nu? Frågorna är många – vi har svaren.

Du letar antagligen själv efter den här informationen på olika webbplatser, men som sagt finns det tyvärr mycket vilseledande information där ute, som bara bygger på tomma rykten. Tyvärr är detta en klassisk trend som ofta händer i samband med större utgåvor inom spelvärlden, och det är just därför vi är tillgängliga för att tillhandahålla korrekt information till konsumenten som överväger att köpa en PS5. Det finns gott om falska rykten kring PS5 på nätet och vi har inga avsikter att bidra till dessa.

Vi söker webben åt dig

Vi spenderar mycket tid på att omsorgsfullt undersöka internet för att hitta den senaste informationen om PlayStation 5, så att du inte behöver göra det själv. Vi har samlat all information som finns, och vi har samlat den i tydliga artiklar, där du kan hitta svar på alla frågor du kan ha om den kommande PS5-utgåvan i november.

Baserat på den information vi har hittat låter det som en mycket lovande konsol, och vi har mycket höga förväntningar på PS5, eftersom det sägs vara ett stort steg upp sedan PS4 lanserades 2013. Mycket har hänt med spelvärlden under dessa sju år, och vi förväntar oss att detta kommer återspeglas i hårdvaran i den nya PS5.

Det är inte långt kvar till november, så vi rekommenderar att du förbeställer din PS5 nu – vi måste åtminstone vara säkra på att få tag på ett exemplar av denna mytomspunna konsol.

Vi längtar minst lika mycket som du, och vi hoppas att den nya PlayStation 5 uppfyller alla våra förväntningar.

Företaget bakom PSgamer.se ägs av Move Marketing Co. Ltd., som är ett danskägt företag som ligger i Chiang Mai.

Webbplatsen finansieras via annonser och reklamlänkar till de danska återförsäljarna av PS5 som vi länkar till. Det påverkar inte priset på produkterna och innebär att vi kan hålla webbplatsen igång med den bästa informationen på nätet om den nya PlayStation-konsolen.